Τ-shirt με Φιγούρα Batman

14.99  9.99 

Τ-shirt με φιγούρα Batman (Παιδικό)

Καθαρισμός
Κωδικός: TS003 Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Έλα ακόμη πιο κοντά με τον αγαπημένο σου Batman! Τώρα μπορείς να τον έχεις κυριολεκτικά ...πάνω σου. Χάρη στο μοναδικό T-shirt που δημιουργήσαμε στο Touvlakia.gr μπορείς να τον έχεις παντού μαζί σου, πάνω στην μπλούζα σου. Έτσι θα έχεις πάντα τις σούπερ δυνάμεις του Batman και θα μπορείς όποτε θελήσεις να τον βγάλεις από την μπλούζα και να ξεκινήσεις το παιχνίδι με τις άλλες σου φιγούρες. Το Τ-shirt με Φιγούρα Batman συνδυάζει άριστα τη μόδα, το παιχνίδι και αναδεικνύει την αγάπη που έχουμε μικροί & μεγάλοι για τους σούπερ ήρωες της Marvel. Διάλεξε το μέγεθός σου και απόκτησε το δικό σου T-shirt μαζί με την φιγούρα του Batman.

Σύντομα κοντά σου ακόμη περισσότεροι ήρωες για να "κουμπώσουν" στην μπλούζα σου και να μπορείς να τους αλλάζεις όποτε εσύ το επιθυμείς!


ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ

Μέγεθος Ύψος (A) Πλάτος (B)
5-6 49cm 35cm
7-8 53cm 38cm
9-10 57cm 42cm
10-12 61cm 46cm
S 69cm 48cm
M 71cm 50cm
L 73cm 54cm

 


ΥΦΑΣΜΑ

Σύνθεση: 100% βαμβακερό
Βάρος: 150γρ (κανονικό)


ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κανονική γραμμή


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ (⚠)

  • Πλύσιμο ανάποδα στους 30-40 βαθμούς αφού αφαιρεθεί πρώτα η αποσπώμενη φιγούρα.
  • Σιδέρωμα ανάποδα.

Λεπτομέρειες

Όλες οι φιγούρες δε συνοδεύονται από συσκευασία LEGO®, ούτε φέρουν κάποιο κωδικό της εταιρείας LEGO®, χωρίς συσχέτιση ή οποιουδήποτε τύπου σύνδεση με τα προϊόντα της εταιρείας LEGO®. Εμπνευσμένες από ταινίες, κόμικ καθώς και άλλες θεματικές, οι φιγούρες επιλέγονται, συσκευάζονται και διατίθενται από το Touvlakia.gr.